Innesäljare sökes till Ludvika

Innesäljare sökes till Ludvika

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att arbeta administrativt med ordermottagning, leveransbesked och fakturafrågor, beroende på uppdrag kan arbetsuppgifterna variera något. I rollen ingår flera olika kontaktytor så som mail och telefonkontakt med kunder och övriga avdelningar där svenska och engelska förekommer.

Din profil

Du har lägst gymnasial utbildning alternativt annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har med fördel arbetat några år med administration, gärna som innesäljare, orderhanterare eller inom kundtjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet av stora affärssystem så som Office och SAP.

Som person är du serviceinriktad, prestigelös och ordningsam. Du är flexibel och klarar på ett positivt sätt av att ha många bollar i luften. Din initiativförmåga gör att du arbetar lika väl i grupp som självständigt.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansök via clockworkpersonal.se
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren via veronica.ronngren@clwork.se
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se