Driven servicetekniker till Ludvika

Driven servicetekniker till Ludvika

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att service samt arbeta med nyinstallation av byggnadsautomation, modernisering och ombyggnad av befintliga installationer.

Anställningsform: Tillsvidareanställning hos vår kund
Arbetstider: Mån-fre 7-16
Ort: Ludvika med omnejd

Din profil

Vi letar efter dig som är nyfiken att utveckla dina tekniska kunskaper inom installation, konstruktion och programmering. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, i denna process kommer du långt med högt engagemang och driv. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom el, VVS och energi. Här finns det goda möjligheter att utvecklas och utbildas på plats. Är du framåt, gillar att ta ansvar och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer kommer du trivas hos oss. Rollen kräver att du är välorganiserad och har god datorvana. Du behöver ha goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift, det är även en fördel om du behärskar engelska väl. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Låter det intressant? Vi lovar ett riktigt spännande arbete med utvecklingsmöjligheter.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via www.clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är 17 november men sök redan idag då urvalsprocessen sker löpande.

Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig Rekryteringskonsult Veronica Rönngren veronica.ronngren@clwork.se alternativt 073-3512767
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se