Vill du jobba som ekonomiassistent i sommar?

Vill du jobba som ekonomiassistent i sommar?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en duktig ekonomiassistent för ett vikariat under sommaren hos en av våra kunder i Ludvika. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, registrera leverantörsfakturor samt sköta in- och utbetalningar. I dina arbetsuppgifter ingår det även att ha hand om telefonväxeln samt övriga kontorsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du behöver ha erfarenhet av löpande redovisning, dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande.

Som person är du noggrann, serviceinriktad och ambitiös med god organisationsförmåga. Tack vare ditt driv och positiva inställning har du lätt att samarbeta med andra och kan ta till dig nya arbetsuppgifter.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer, ansök därför redan idag via http://clockworkpersonal.se/.

Du är varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på 073 351 27 67 alternativt veronica.ronngren@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Ludvika
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se