Vi söker en konsultchef inom industri till Ludvika

Vi söker en konsultchef inom industri till Ludvika

Dina arbetsuppgifter

Clockwork växer i Ludvika och söker därför ytterligare en konsultchef. Tjänsten som konsultchef är en bred och varierande roll där du arbetar affärsinriktat med fokus på våra kunder samtidigt som du arbetar med personalfrågor! Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda konsulter i Södra Dalarna. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning. Till vardags arbetar du löpande med administrativa uppgifter så som fakturering, godkännande av löner, framtagning av annonser samt kundbesök.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteförsäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning. Har du erfarenhet av att leda personal är det en fördel men i denna tillsättning är det viktigaste för oss att vi hittar en lösningsfokuserad kollega som besitter rätt personliga egenskaper. God kunskap om industrisektorn är meriterande men beroende på din erfarenhet finns flexibilitet att arbeta i det området du besitter kunskap.

För att trivas i rollen som konsultchef hos oss har du ett högt eget driv och är resultatorienterad. Arbetet ställer krav på din sociala säkerhet där du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktiga. Tjänsten som konsultchef innebär lika stor del försäljning som administration och därför är det viktigt att du har struktur och planering i ditt arbete, särskilt då vi arbetar i en omväxlande vardag. Då vi är flera kontor som samarbetar värderar vi laganda och samarbete högt för att aldrig behöva tumma på kvalitet.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-06-30. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt. Ytterligare information om tjänsten lämnas av marknadsområdeschef Anna Eriksson Viberg, 073-3512765 eller Rekryteringskonsult Anders Hultgren 0733-512 701.
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar bland annat med rekrytering och bemanning och vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller att hjälpa människor som befinner sig i en omställningssituation. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Vi tror därmed på en stark lokal närvaro.