Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en laseroperatör till en av våra kunder i Ludvika-trakten. Som operatör ansvarar du för programmering av maskinen samt kvalitetsutfall på färdig produkt. Kunden är en ledande tillverkare och leverantör av bearbetade metallprodukter främst i stål, koppar och aluminium.

Din profil

Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning, goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande tjänster och att du har god material och verktygskännedom. Har du kunskaper inom CNC-programmering ser vi det som meriterande.

För att trivas hos oss och vår kund så ser vi att du är ansvarstagande, anpassningsbar och engagerad i ditt arbete. Du trivs bra med att jobba självständigt och fungerar också bra i grupp.

Anställningens omfattning: Heltid, skiftgång (2-skift)
Anställningsform: Visstid, med chans till eventuell förlängning

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Jimmy Norén på 073-3512766. Vi ser fram emot din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag 2018.06.30
Mer info
Kontaktperson Jimmy Norén
Telefon 0733512766
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på tretton orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se