Driven Konsultchef till Clockwork i Ludvika

Driven Konsultchef till Clockwork i Ludvika

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som konsultchef är en bred och varierande roll där du gör affärer samtidigt som du arbetar med personalfrågor! Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda konsulter. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning. Till vardags arbetar du även löpande med administrativa uppgifter så som fakturering, godkännande av löner och framtagning av annonser.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteförsäljning eller med bakgrund inom industri. Har du erfarenhet av att leda personal är det en fördel. Då vi arbetar med både uthyrning och rekrytering ser vi gärna att du har kännedom inom båda områden men i denna tillsättning är det viktigaste för oss att vi hittar en kollega som besitter rätt personliga egenskaper. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser ser vi att du jobbar efter vårt viktiga ledord "Jaget för laget" samt besitter personliga egenskaper som flexibilitet och en hög energinivå.

För att trivas i rollen som konsultchef hos oss har du ett högt eget driv och är resultatorienterad. Arbetet ställer krav på din sociala säkerhet där du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Tjänsten som konsultchef innebär stora delar försäljning och administration. Därför är det viktigt att du har struktur och planering i ditt arbete, särskilt då vi arbetar i en omväxlande vardag. Vi värderar laganda och prestigelöshet högt och vill aldrig behöva tumma på högsta kvalitet.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2020-11-29. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna din ansökan så fort som möjligt. Ytterligare information om tjänsten lämnas av marknadsområdeschef, Anna Eriksson Viberg 073-3512765.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Ludvika
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är en utmanare i bemanningsbranschen med närmare relationer, kortare beslutsvägar och snabbare besked. Vi tror på lokal närvaro och vi tror på människor - driv, initiativförmåga och handlingskraft är utmärkande för alla våra medarbetare. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter och vi erbjuder allt från bemanning inom industri- och tjänstesektorn till interim management och kvalificerad rekrytering. Vårt "okrångliga" arbetssätt har snabbt vunnit marknadens förtroende. Sedan 2012 har vi etablerat oss på ett tjugotal orter i Norra Sverige och vi bevisar varje dag, för oss själva och våra kunder, att det är människorna som gör skillnad! Och vet du, glädjen i vårt jobb smittar av sig på våra kunder som ger oss osannolikt bra omdömen, det vet vi för i våra mätningar hyllas vår personal till skyarna.
Det gör att de attraktivaste varumärkena vänder sig till oss, de förstår att genom att jobba med oss på Clockwork så smittas man av framgången. Jämställdhet är mycket mer än en hjärtefråga för oss och får oss att göra större skillnad än vad som förväntas av oss.