Clockwork söker jobbkonsult och kandidatansvarig

Clockwork söker jobbkonsult och kandidatansvarig

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad medarbetare som drivs av utmaningar och som alltid tycker om att ge det lilla extra. Du kommer att ha en kombinerad tjänst som kandidatansvarig och jobbkonsult inom Clockwork i Ludvika.

Som kandidatansvarig hos oss blir du en viktig kugge i vår framgång, där ditt stöd till konsultchefer och rekryteringskonsulter är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att på olika sätt söka kandidater, annonsera tjänster, intervjua potentiella kandidater och administrera våra uppdrag.

Som jobbkonsult är din primära uppgift att matcha kandidater mot arbetsmarknaden. Du kommer att sätta mål, inventera kompetens samt ta fram en aktivitetsplan för att kandidaten på effektivaste sätt ska få en anställning. För att kunna matcha kandidater är det en förutsättning att du har ett stort lokalt kontaktnät och brinner för att ge våra kandidater en möjlighet till en bättre framtid. Du kommer även att representera Clockwork på arbetsmarknadsdagar, mässor, vid kundbesök och liknande.

Din profil

Du trivs med att arbeta med människor och har en god förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete. Du trivs som bäst när det är högt tempo och därmed är det viktigt att du har förmågan att på ett effektivt sätt prioritera dina arbetsuppgifter. Du får energi av att skapa och bygga relationer samtidigt som du är självständig och handlingskraftig. Vidare motiveras du av att stödja och leda människor i förändring och till utveckling samt har ett starkt engagemang och en god människokännedom. Vi ser även att du har ett stort och brett kontaktnät på arbetsmarknaden med företag och organisationer, därmed kräver tjänsten att du har B-körkort.

Du som söker tjänsten har även en avslutad högskoleutbildning gärna inom personal, försäljning samt hälsa. Detta i kombination med minst två års arbetslivserfarenhet inom exempelvis matchning eller coaching. Vi tror det är en fördel om du tidigare arbetat administrativt, samt med service eller försäljning.

Känner du igen dig så ser vi fram emot din ansökan så fort som möjligt. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2019-11-30. Urval kommer ske löpande under ansökningstiden. För mer information om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Johanna Mogren Sundquist, 0733-51 27 05 eller affärsområdeschef Pär Dahlund, 0733-51 27 16.
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Ludvika
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller att hjälpa människor som befinner sig i en omställningssituation. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.