Servicerådgivare sökes till Björkmans Bil i Ludvika

Servicerådgivare sökes till Björkmans Bil i Ludvika

Björkmans Bil i Ludvika växer och vi söker nu efter ytterligare förstärkning till vårt starka serviceteam. Vi söker nu efter en Servicerådgivare/kundmottagare som alltid ser till kundens bästa och som vill representera bland annat Kia, Peugeot, Opel och Saab.

Arbetsuppgifter
Som Servicerådgivare/Kundmottagare hos oss jobbar du nära våra kunder och är vårt ansikte utåt. Du ger kostnadsförslag, säljer servicetjänster, håller kunden uppdaterad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden. I stort säkerställer du att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon eller mail. Målet är en nöjd kund med ett problemfritt bilägande.

Du ansvarar för:
 • Svarstid och bemanning för inkommande kunder
 • Bokningar av verkstadstider
 • Prisförfrågningar på service, reparationer och reservdelar
 • Kampanjinkallningar
 • Hyrbilsadministration
 • Garantiärenden
 • Fakturering
Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, förtroendeingivande och har god planeringsförmåga. Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning eller har ett stort fordonsintresse. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter hos en annan bilfirma eller vårt affärssystem Kobra är det mycket meriterande. Du bör även ha vana av att arbeta med dator och trivas i att arbeta i högt tempo med mycket kundkontakt.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du skall kunna utbilda dig vidare hos våra varumärken eller ha kontakt med våra kunder bör du kunna prata Svenska flytande både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är en lagspelare men som även klarar av att arbeta självständigt. Du är en glad person som inte tvekar att hjälpa andra.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats i vårt serviceteam med personal som brinner för ge våra kunder bästa möjliga service. Vi tycker att våra kunniga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Vi kan erbjuda dig;
 • Heltidstjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbete med några av marknadens främsta varumärken.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bli del av ett härligt gäng
 • Bra personalförmåner

Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till nyttjobb@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Servicerådgivare – Ludvika"

Både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965.

Björkmans Bil har historiskt sett alltid haft en stark närvaro i Västmanland/Dalarna och det har vi fortfarande med anläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås. Sedan början på 2020 är vi även stolta över att även finnas i Örebro län, då vår anläggning i Lindesberg öppnade i April.

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) omfattar totalt ca 120 medarbetare och omsätter ca 600 miljoner kronor. Varje år hjälper vi ca 3000 kunder att köpa ny bil och vi tar hand om ca 30.000 kunder på vår serviceverkstad.

Vi är auktoriserad Kia-verkstad på alla våra anläggningar och i
Dalarna kan vi även hjälpa dig med service för fler bilmärken som tex. Saab, Opel, Peugeot, Fiat och Jeep.