Servicetekniker/Mekaniker till Björkmans Bil i Ludvika

Servicetekniker/Mekaniker till Björkmans Bil i Ludvika

Björkmans Bil i Ludvika växer och söker nu ytterligare en
Servicetekniker/Mekaniker. Vi söker dig som vill jobba med flera starka varumärken med ett serviceteam som brinner för att ge bästa möjliga service. Hos oss kommer du att få representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, men även flera andra varumärken som Peugeot, Saab och Opel.


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker/mekaniker hos Björkmans Bil i Ludvika utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du kommer du att arbeta med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du kommer också att få arbeta med grundläggande underhållsarbete från våra varumärkens breda serviceutbud och garantiprogram, så som Originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar.

Hos oss kommer du att få arbeta med några av världens ledande bilmärken, med produkter som ligger bland de främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som servicetekniker/mekaniker/tekniker. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs kunskaper inom detta. Att tala och skriva obehindrat på svenska och inneha B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad och har hög arbetsmoral vilket gör att du trivs med att arbeta för att göra vårt serviceteam till ett av Sveriges främsta. Du trivs också med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett i vårt serviceteam, med medarbetare som brinner för att ge bästa möjliga service. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
Vi kan erbjuda dig;
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till Nyttjobb@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Servicetekniker - Ludvika"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största
Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965.

Björkmans Bil har historiskt sett alltid haft en stark närvaro i
Västmanland/Dalarna och det har vi fortfarande med anläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås. Sedan början på 2020 är vi även stolta över att även finnas i Örebro län, då vår anläggning i Lindesberg öppnade i April.

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) omfattar totalt ca 120 medarbetare och omsätter ca 600 miljoner kronor. Varje år hjälper vi ca 3000 kunder att köpa ny bil och vi tar hand om ca 30.000 kunder på vår serviceverkstad.

Vi är auktoriserad Kia-verkstad på alla våra anläggningar och i
Dalarna kan vi även hjälpa dig med service för fler bilmärken som tex. Saab, Opel, Peugeot, Fiat och Jeep.