Erfaren Personbilstekniker Bilmetro Ludvika

Erfaren Personbilstekniker Bilmetro Ludvika

Vi vill utöka vår verkstad med en erfaren personbilstekniker till vårt team i Ludvika. Bilmetro i Ludvika har försäljning av Volkswagen och Skoda samt är auktoriserad verkstad för dessa märken. Vi söker dig om brinner för att arbeta med service, utrustning, felsökning, och lösningar av övriga reparationsarbeten. Vi arbetar även med servicecam för bästa möjliga kundupplevelse och service till våra kunder.

Vem är du?

Du har ett stort intresse och levande engagemang för ditt arbete. Du tar ansvar för det du utför och gör det på ett kvalitetsmedvetet sätt. Då arbetsuppgifterna innebär att du kommer att ha både interna som externa kontakter så förväntar vi oss att du är en social person med god samarbetsförmåga. Du ser fördelen att vara delaktig i ett team samt är självgående, delar gärna dina erfarenheter och ser vad som behöver göras.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbete som tekniker. Gymnasiekompetens med inriktning fordonsteknik eller likvärdig utbildning/erfarenhet är ett krav. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du har god datavana och minst B körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen person- och transportbilar, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter runt 4,1 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare. Vi vill vara förstavalet för medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor eller funderingar? Kom förbi oss eller ring till Hans Matsson.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 026-65 71 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Ludvika
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.