Personbilstekniker Ludvika

Personbilstekniker Ludvika

Om oss

Bilmetro personbilar i Ludvika har försäljning av Volkswagen och Skoda samt är auktoriserad verkstad för Volkswagen och Skoda.

Nu utökar vi vår verksamhet och söker en till personbilstekniker till vår verkstad. Vill du vara en del av vårt team?

Du kommer att arbeta med service, utrustning, felsökning, och löser övriga reparationsarbeten. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av personliga möten.

Vem är du

Du har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete. Du tar ansvar för det du utför och gör det på ett kvalitetsmedvetet sätt. Då arbetsuppgifterna innebär att du kommer att ha både interna som externa kontakter så förväntar vi oss att du är en social person med god samarbetsförmåga. Du ser fördelen att vara delaktig i ett team samt är självgående och ser vad som behöver göras.

Dina kvalifikationer

Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete som tekniker. Gymnasiekompetens med inriktning fordonsteknik eller likvärdig utbildning är ett krav. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du har god datavana och minst B körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Intresserad?

Vi rekommenderar att du skickar in ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Hans Matsson
Telefon 0240 877 13
Email Mejla Hans Matsson
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilmetro.se
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,4 miljarder SEK per år och ca 600 anställda.