Mekaniker till Autoexperten Bilverkstad i Ludvika

Mekaniker till Autoexperten Bilverkstad i Ludvika

Nu vill vi bli fler! Vill du komma och jobba hos oss eller så kanske du känner någon?

Brinner du för bilar och femstjärnig service lika mycket som vi gör? Hos Bilcenter i Ludvika får du arbeta i en toppmodern anläggning. Som fordonstekniker kommer du att få vara med på en spännande resa vilket innebär, bland annat, att du kommer erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Om tjänsten

Som fordonstekniker utför du felsökning, service samt reparationer på personbilar samt fyrhjulingar. Du kommer att arbeta tillsammans med flera skickliga tekniker. Tillsammans levererar ni ett fackmannamässigt väl utfört arbete och bidrar till att vi överträffar kundens förväntningar. Helt enligt standarden Godkänd Bilverkstad.

Vem är du?

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och hunnit jobba minst ett par år som personbilstekniker. Du är noggrann i ditt arbete och har erfarenhet av felsökning, service och reparation av fordon. Du är en trygg IT-användare, behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Stort plus om du har lätt för att söka information och lösa problem självständigt. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att ske.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Ett varierande jobb då vi även säljer, servar samt reparerar fyrhjulingar.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut.

Har du frågor eller funderingar? Kom förbi oss på Aspvägen 10 eller ring Stefan Almqvist på 0240-10032.

Vi tar enbart emot ansökningar här samt digitalt via denna mail: rekrytering@bilcenterludvika.se

Märk ansökan med: Tekniker Ludvika
Mer info
Kontaktperson Stefan Almqvist
Telefon 024010032
Email Mejla Stefan Almqvist
Område Ludvika
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Bilcenter AB, i Ludvika.

Vi är pålitliga proffs med över 15 års erfarenhet. Vi lyssnar på våra kunder och arbetar tillsammans med dem för att möta deras behov med hjälp av innovativa lösningar. Maskinella eller elektroniska bekymmer? Låt oss felsöka samt reparera ditt fordon.

På Bilcenter erbjuder vi snabb felsökning och diagnos av bilens elsystem och elektronik. Vi utför hjulinställningar, certifierade för att såväl felsöka samt fylla ditt AC-system. Vi har även lagerbilar/fyrhjulingar samt däckhotell.

Avtal skrivna med Autoexperten, CF-Moto, CDS, ABR, Valeryd samt Tershine gör att vi täcker de flesta behov.