Polsktalande Produktionsmedarbetare

Polsktalande Produktionsmedarbetare

Om tjänsten
Som Polsktalande Produktionsmedarbetare kommer du att arbeta hos en av våra största industrikunder i Ludvika som har flera olika avdelningar. I din roll som Polsktalande Produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att kommunicera/tolka på ett proaktiv, snabb och korrekt sätt samt ansvarar för att hjälpa till att sköta det dagliga arbetet i produktionen. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på avdelning och är av varierande svårighetsgrad.

Om dig
För att lyckas i denna position måste du vara en bra kommunikatör och ha ett utmärkta språkkunskaper på svenska, både skriftligt och muntligt. Du besitter även utmärkta språkkunskaper på polska och har erfarenhet av att arbeta med att stödja dina medarbetare på ett professionellt sätt. Teknisk kompetens och/eller erfarenhet från arbete i produktion är meriterande.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad, ansvarsfull och samarbetsvillig. Du har en god förmåga att på en detaljerad nivå förstå arbetsinstruktioner, arbetsprocesser och administrativa verktyg. För att trivas i rollen bör du tycka om att träffa nya människor i nya miljöer och ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Du har en god inlyssningsförmåga och förståelse för andra människors situation.

Viktigt för tjänsten är:
  • Talar och skriver flytande på svenska och polska
  • Möjlighet att arbeta skift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Polsktalande Produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Som Konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Att arbeta som Konsult hos Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande Konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jessica Olsson via Adecco 0240- 56 43 22 alt. Jessica.Olsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Polsktalande Produktionsmedarbetare, Polska, Svenska, Tolk, Tolkning, Ludvika, Adecco
Mer info
Kontaktperson Jessica Olsson
Telefon 0240-564322
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.