Industripersonal

Industripersonal

Industripersonal

Industripersonal sökes till Adecco Ludvika

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos en av våra största industrikunder i Ludvika som har flera olika avdelningar. I produktionen finns uppgifter av varierande svårighetsgrad såsom exempelvis montering, packning, lindning och truckkörning. Arbetstiderna kan variera beroende på uppdrag.

Om dig

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och arbetsvillig. Du är praktiskt lagd och har inget emot fysiskt arbete samtidigt som du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter.
Din goda förmåga att arbeta effektivt med en känsla för kvalitet kommer att komma väl till pass och att vara stresstålig är något som värderas högt hos vår kund.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är minst 18 år
  • Att du har avslutad gymnasieutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet.
  • Att du vill jobba skift
  • Att du har truck och /eller traverskort
Tidigare erfarenhet från industriarbete är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Samtliga tjänster är konsultuppdrag med löpande intag.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Som anställd på Adecco blir du en viktig lagspelare i vårt team. Vi är fyra personer på kontoret som gör vårt yttersta för att du ska trivas och må bra.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Registrera ditt CV och bifoga personligt brev. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast.

1. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
2. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emelie Haglund via 0240-56 43 26.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.