Industriarbetare till framtida uppdrag

Industriarbetare till framtida uppdrag

Om tjänsten
Adecco söker nu drivna personer som vill jobba inom industrin. Vi är intresserade både av dig som jobbat med liknande tidigare, men också av dig som jobbat med annat men är sugen på att prova på vad industrin har att erbjuda.

Att jobba inom industrin idag innebär att man arbetar utifrån tydliga ramar och instruktioner. Kvalitet uppstår dels genom noggrannhet, och att följa rutiner, samt att du som medarbetare är aktiv i förbättringsarbete. Utmaningarna i jobbet är att ständigt hålla hög kvalitet, att klara av högt tempo och fysiskt krävande arbetsmoment. Belöningen är god arbetsvillkor, trygghet i en strukturerad arbetsmiljö. Arbetstiderna är varierande och skiftarbete är vanligt förekommande

Vi söker bland annat för framtida uppdrag:
  • Svetsare
  • Montörer
  • Truckförare
  • Lagerarbetare
Om dig
Du har ett flexibelt mind-set och kan tänka dig en vardag med varierande uppgifter och uppdragsgivare. På Adecco vet vi att arbetsgrupper med olika profiler berikar arbetsplatsen. Kanske har du jobbat med andra uppgifter tidigare. Har du arbetsmoral, noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och samarbetsförmåga lär du dig jobbet på plats!

Kvalifikationer
  • Minst 18 år gammal
  • Förstå svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande men inget krav
  • Truck och traverskort, max 3 år gammalt
  • Erfarenhet från industri
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänster tillsätts löpande och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig:

Amanda Wikström, amanda.wikstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.