Produktionsingenjör till ÅF

Produktionsingenjör till ÅF

Är du i början av din karriär och vill ta nästa steg inom ett globalt företag? Har du ett brinnande intresse för teknisk utveckling och drivs av att samarbeta för att hitta den bästa lösningen. Då är tjänsten som produktionsingenjör på ÅF helt rätt för dig! Här får du möjligheten att komma in i en bred roll på ett företag som ständigt arbetar för att utveckla både sig själv och sina medarbetare. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Produktionsingenjör till ÅF på uppdrag i Ludvika.
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. ÅF gör otroliga satsningar på sina medarbetare genom kompetensutveckling. Organisationen erbjuder interna utbildningar till samtliga anställda och goda förutsättningar att klättra i karriären. Här finns utrymme för dig som vill växa och utvecklas inom en global organisation.

Som medarbetare hos ÅF är det betydande att du känner tillhörighet till deras värdeord som är; Lagspelare, Hängiven och modig. ÅF arbetar ständigt för att samtliga medarbetare ska arbeta utifrån dessa kärnvärden för att göra skillnad och ta vara på samtliga kompetenser inom organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ÅF i Ludvika ute hos deras uppdragsgivare. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Behovet är dock långsiktigt och målet är att du ska bli överrekryterad till ÅF, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionsingenjör inom skärande bearbetning kommer du arbeta med att ansvara att förbereda och industrialisera nya komponenter och processer, förfina befintliga komponenter, upprätthålla och öka kapaciteten vid behov. Du kommer att få en gedigen introduktion där du får möjlighet att gå bredvid en mer senior kollega för att lära dig och komma in i arbetsrollen.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Dagligt tekniskt stöd till produktionen
 • Säkerställa, optimera och uppdatera produktionsflöden
 • Arbetsplatsdesign, layoutändringar och kartläggning av värdeflöden
 • Installation och ramp av utrustning
 • Framtagning av verktygskoncept för lyftverktyg/lyfthjälpmedel
 • Leda och genomföra projekt inom ständiga förbättringsområden
Vi söker dig som

För att passa in i rollen som produktionsingejör hos ÅF ser vi att du som person har ett starkt engagemang för att driva dina egna projekt framåt och ta egna initiativ. Du drivs av att arbeta utifrån uppsatta mål och är ansvarstagande över de projekt du tar dig an. Din verbala kommunikativa förmåga är betydande och du är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt och anpassar sin kommunikation utifrån denna. Vidare är din samarbetsförmåga av stor vikt då du arbetar nära båda kollegor och kunder.

Vi söker dig som:
 • Har en teknisk vidareutbildning så som exempelvis en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinkonstruktion, maskinteknik
 • God erfarenhet av att arbeta i Creo
 • Förmåga att leda mindre arbetsgrupper och bidra till korsfunktionella team.
 • Du har från ett års relevant arbetslivserfarenhet från tillverkningsmiljö/industriella uppdrag
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det förekommer regelbunden kontakt med kunder och dokumentation på svenska
 • Förmåga att arbeta kreativt, analytiskt och strukturerat
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Ludvika
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

I samarbetet med arkitekter, fastighetsägare, entreprenörer, teleoperatörer och myndigheter är vi vana att ta ansvar för hela projekt, från förstudier till pilotprojekt och uppföljning.

Målet är att hitta hållbara och miljösmarta lösningar som uppfyller dina önskemål - samtidigt som lösningarna blir lönsamma för dig.