AD Butik Ludvika söker Reservdelsperson

AD Butik Ludvika söker Reservdelsperson

AD Butik lämnade ett framgångsrik 2021 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2022. Vi söker därför ytterligare medarbetare för att stärka vårt team i Ludvikabutiken.

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person med ett genuint fordonsintresse? Då kan rollen som reservdelsperson hos oss på AD Butik vara helt rätt för dig.

Som reservdelsperson arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.

Du kommer få möjlighet att jobba med
allt från att hjälpa kunder över disk och i telefon, plocka order och köra ut delar med budbil till olika typer av förbättringsarbete i butiken.

Vi söker dig som är ansvarstagande, ärlig och flexibel i ditt sätt att ta dig an en uppgift eller en utmaning. Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.

Tidigare erfarenhet från
fordonsbranschen samt kunskap kring bilens funktion och komponenter är meriterande.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 29 juli till henrik.marinder@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tillämpar provanställning.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du henrik.marinder@adbildelar.se
Mer info
Kontaktperson Henrik Marinder
Email Mejla Henrik Marinder
Område Ludvika
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://adbildelar.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Älska varje mil

På AD har vi en enkel filosofi: människor först. Därför krävs både teknisk kunskap och en djupare förståelse för vad du kräver av din bil. Vi är ledande i Europa på att vidareutbilda moderna mekaniker. Så att du alltid får snabb proffshjälp och kan älska varje mil, oavsett bilmärke och årsmodell.