Fordonstekniker/Maskintekniker

Fordonstekniker/Maskintekniker

Till vår nya verkstad på Peab Drift och Underhåll i Lomma, söker vi en fordonstekniker/maskintekniker som kan förstärka vårt verkstadsteam ytterligare.

Om rollen

Du tar ansvar för verksamheten som du styr och vidareutvecklar tillsammans med hela teamet. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten på olika slags motorfordon som exempelvis personbilar, transportbilar, gräsklippare och traktorer.

B-körkort är ett krav då vi även utför en hel del arbeten ute på fält.

Det är en heltidsanställning med placering i Lomma.

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som fordonstekniker, samt kunskap och utbildning inom modern teknik. Du är praktiskt lagd, noggrann, ansvarstagande och trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att exempelvis kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Vedran Andrijevic på 0733 372441 eller via mail vedran.andrijevic@peab.se.
Vi tillämpar provanställning
6 månader.
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 jan 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.