HYMER Center i Lomma söker certifierade Mercedes-Benz mekaniker/tekniker för husbilar, är det du?

HYMER Center i Lomma söker certifierade Mercedes-Benz mekaniker/tekniker för husbilar, är det du?

Nu har vi slagit upp portarna till Sveriges modernaste husbilsanläggning i Lomma!

HYMER Center i Lomma söker certifierade Mercedes-Benz mekaniker/tekniker för husbilar, är det du?

Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.

Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantör av husbilar. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sex stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

För att bemöta detta har vi byggt en tekniskt fullfjädrad anläggning som sätter en helt ny standard för branschen. Anläggningen i Lomma är en av Europas första auktorisation för både Mercedes-Benz service och Hymer service. Även själva byggnaden är i en klass för sig med, rymd, ljus, påkostade materialval, exklusiv inredning och en verkstad som uppfyller Mercedes-Benz höga krav.

För rätt person finns stora möjligheter att avancera och förverkliga sina drömmar. Här får du jobba i en omväxlande miljö och med varierande arbetsuppgifter.

Vi på HYMER Center lever och verkar tillsammans efter mottot att ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor – och företaget.

Om rollen
Som Mercedes-Benz mekaniker/tekniker hos oss kommer du främst att arbete med underhållsservice på husbilar (motor och chassi). Du kommer göra modern felsökning på diagnosverktyg, uppstartsarbete med fabriksnya husbilar från de ledande varumärken i branschen (Hymer, Bürstner och Carado. Montering av fabriksnya husbilar (hydrauliska stödben, luftfjädring et c). Hos HYMER kommer du ha ett varierande arbete med allt från årlig service till att montera extra utrustning såsom solpaneler, markiser, AC mm.

God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept. Ditt arbete handlar om att göra allt för att överträffa våra kunders förväntningar, och alltid vara beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd.

Personliga egenskaper, vem är du?
Din personlighet värderas också högt och för att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service, är tekniskt intresserad och att du har inställningen att alltid se lösningar. Du uttrycker dig bra på svenska i både tal och skrift. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning och reda samt har en nyfikenhet och vilja att lära dig mer. Du har dator- och systemvana samt B-körkort. Du är praktiskt lagd och ansvarstagande och trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare.

Krav
Du har tidigare arbetat med Mercedes. Du har en utbildning som Mercedes-Benz tekniker. Detta är av stor vikt för oss, då vi kommer bli auktoriserade för Mercedes service. Språkkunskaper i Engelska och/eller Tyska

Meriterande är om du har erfarenhet av trä/finsnickeri.

Vi utbildar dig
Att reparera en husbils bodel innebär främst arbete med trä, plast och aluminium. Det innebär också en hel del demontering och montering av träinredning. Men allt inom husbilars konstruktion kan vi, och det kommer vi utbilda dig på. Under 50 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig inom dina vanligaste arbetsuppgifter. Vi har stor möjlighet till detta på plats i Lomma av dina kollegor, men även på fabrikerna där husbilarna tillverkas. Att vi finns på sex platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag.

Löpande rekryteringsprocess, hör av dig snarast!
Låter detta intressant så tveka inte med att skicka in ditt CV redan idag. Tala om varför just du passar för rollen i ett personligt brev. Vi ser fram emot att få lära känna dig!
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 6 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group – världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i
Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en nu i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.