Hoppa till innehåll
HYMER Center Lomma logotyp

Rådgivande- & relationsbyggande Säljare för Husbilar

Brinner du för kundrelationer, älskar att göra affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder? Då är det kanske dig vi söker som vår rådgivande- & relationsbyggande säljare för husbilar! Vi erbjuder nu en tjänst på ett satsande företag med lång och gedigen erfarenhet av husbilsbranschen.

Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.

Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar. Vi är ett familjeföretag där vi vill att alla kunder ska känna sig välkomnade och som hemma, trygga i att hos oss kan man som kund få hjälp med allt som berör sin husbil. Med Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda moderna anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service. För att bemöta detta tar har vi byggt en tekniskt fulländad anläggning som sätter en helt ny standard för branschen i Lomma. Anläggningen i Lomma är Europas första husbilsanläggning som är auktoriserad för Mercedes-Benz. Även själva byggnaden är i en klass för sig med, rymd, ljus, påkostade materialval, exklusiv inredning och en verkstad som uppfyller Mercedes-Benz höga krav.

Vi på HYMER Center lever och verkar efter mottot att ha en:
Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor - och företaget.

Om rollen
Rollen som Säljare innebär ett självständigt arbete enligt företagets försäljningsprocess. Du hjälper våra besökare att på ett engagerat sätt att hitta sin första/nästa husbil. Du kommer att ta ansvar för hela processen från första kontakt med kund till leverans samt uppföljning för att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Genom en gedigen behovsanalys och nyfikenhet tar du hand om din kundgrupp, bestående av våra besökare och kunder i alla våra kanaler såsom Showroom, inkommande förfrågningar via hemsida, email, chat och telefon. Du är en viktig kugge i processen för att våra kunder bemöts & omhändertas på ett kundorienterat och professionellt sätt, du är företags ansikte utåt. Du deltar också i att bilar och utställningshallar hålls i ett säljande skick som ger bästa intryck för våra besökare.

Du kommer att representera marknadens mest anrika varumärken i premiumklass, att jobba med försäljning av nya husbilar från de Europaledande varumärkena HYMER och Carado samt med begagnade husbilar av samtliga varumärken.

Övriga krav: B körkort

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för kundrelationer och älskar att göra affärer och alltid utgår från kundens bästa. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av försäljning med goda resultat. Du arbetar proaktivt med att både hitta och skapa nya affärsmöjligheter.

Att ge personlig och högklassig kundservice är nyckeln till din framgång, du drivs att hjälpa människor och vill alltid bidra till den högsta nivån av service gentemot besökare och befintliga kunder. Du är rådgivande och är duktig på att hitta lösningar som är anpassade utifrån kunden och dennes behov, du har förmågan att presentera och lägga fram affärsförslag och är vet hur man går på avslut. Att nätverka är en självklarhet för dig, du förstår vikten av att skapa goda relationer som varar länge. Du har ständigt kunden i fokus och ger alltid leverans med hög kvalitet.

Din sociala förmåga är hög, du kan kommunicera med kunder på kunders nivå och förstår vikten av att vara in lyssnande. Ordning och reda är viktigt för dig du är duktig på teknik och har alltid haft ett stort intresse av att förstå hur saker hänger ihop. Du besitter en stor nyfikenhet av att vilja lära dig allt om våra kunder och vår bransch. Du har goda språkkunskaper i svenska, engelska samt god dator och systemvana.

Vi utbildar dig
Under 50 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig om allt med husbilar och tekniken bakom. Att vi finns på sju platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag.

Löpande rekryteringsprocess, ansök redan idag!
Vill du göra oss sällskap på vår fortsatta resa med att skapa ett mervärde för HYMER Center och för våra kunder så ska du söka tjänsten redan idag. Som anställd på HYMER Center i Lomma kan du se fram emot att jobba i en toppmodern arbetsmiljö. Skicka in ditt CV idag och med ett personligt brev om varför just du skulle passa för tjänsten. Vi ser fram emot att få in just din ansökan och lära känna dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 7 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group - världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center en anläggning i Örebro, en i Ängelholm, två i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå, samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare