Digital Marknadsförare

Digital Marknadsförare

Om tjänsten
Vendora Nordic utökar sitt marknadsteam och söker nu en digital marknadsförare med fokus på Sökoptimering och digitala kampanjer. Brinner du för mätbar statistik? Du kanske tycker att digital problemlösning är det bästa som finns? Då är det dig vi söker! I rollen som digital marknadsförare får du jobba tillsammans med det befintliga marknadsteamet där ditt dagliga arbete kretsar kring sökstrategier och effektiva digitala lösningar inom Google Ads och sociala medier så som Facebook marketing. Det är en självständig roll som kräver att du både kan ta stort eget ansvar och tycker om att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra.

Vi söker dig som:
  • Har några års arbetserfarenhet inom SEO & digital marknadsföring
  • Kan hantera digital annonsering såsom Google Ads, Facebook, Instagram och LinkedIn.
  • Är driven, initiativrik och nyfiken på att testa nya saker
  • Är lösningsorienterad och har ett analytiskt mindset
Vem är du?
I rollen som digital marknadsförare ingår du i företagets befintliga marknadsteam. Tillsammans ansvarar ni för att skapa innehåll och diverse digitala kampanjer både internt och till återförsäljare. Vi tror att du är en mångsidig person inom digital marknadsföring och har jobbat operativt några/något år inom detta och vill ta ett större ansvar kring detta området. Du har ett digitalt tänk och ett starkt kundfokus i ditt sätt att kommunicera marknadsbudskap. Vi ser också att du alltid har en nyfikenhet för att lära dig mer och utvecklas inom ditt område. Du gillar det operativa i rollen och att ha en varierande vardag med många parallellt löpande projekt där dina kunskaper och energi bidrar stort till Vendora Nordics framtida utveckling. Vidare tror vi du har relevant eftergymnasial utbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval. Skicka in ansökan i form av CV och visa även helst tidigare arbeten.

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vendora.se
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vendora Nordic är en ledande distributör av tekniktillbehör och smarta hem produkter i norden och baltikum med över 13 års erfarenhet. Idag har vi kontor i Danmark och Riga samt huvudkontor i Lomma där vi nu erbjuder den aktuella tjänsten. Med totalt 18 sammansvetsade medarbetare arbetar vi ständigt med att erbjuda våra återförsäljare bästa möjliga upplevelse när dom handlar med oss. Vendoras sortiment specialiserar sig på produkter av högre kvalité och försöker ständigt erbjuda nya, exklusiva produkter till våra återförsäljare. I dagsläget distribuerar Vendora sina produkter till över 270 butiker och B2b företag så som Elgiganten, Inet, ATEA, Proshop, Dustin och många fler. För att stötta försäljningen och skapa merförsäljning arbetar vi aktivt med marknadsföring både internt till våra säljare, men också direkta kampanjer till våra återförsäljare.