Grym servicetekniker med erfarenhet av CNC-maskiner till innovativa Solectro i Lomma

Grym servicetekniker med erfarenhet av CNC-maskiner till innovativa Solectro i Lomma

Solectro AB är ett stabilt och innovativt familjeföretag och säljer produkter som främjar utvecklingsmöjligheterna inom elektronik, mekanik och automation i Norden. Solectro representerar flera tyska företag inom dessa verksamhetsområden och omsätter runt 20 miljoner. Atmosfären på Solectro präglas av ett stort kunnande, nytänkande och engagemang och kontoret är beläget i Lomma, ca. 10 minuter från Malmö och Lund. Läs gärna mer på solectro.se

Servicetekniker till Solectro i Lomma

Är du en duktig servicetekniker som tycker om att jobba under eget ansvar? Vill du jobba på ett företag med bra sammanhållning, stor delaktighet samt nöjda kunder och medarbetare? Företaget växer och därför letar vi efter dig! Du erbjuds ett omväxlande arbete med bredd i dina uppgifter och en stor teknisk utveckling.

Dina arbetsuppgifter:
  • Service av CNC- samt dental-fräsmaskiner (felsökning, byte av spindelmotor, styrkort, mekanik, remmar mm)
  • Installation och driftsättning av nya alt. flyttade maskiner
  • Inkoppling och felsökning
  • Bygga specialmaskiner
  • Viss maskinprogrammering i mjukvara -fräsfiler och liknande
  • Säljsupport (reservdelar och underhållsavtal)
Arbetet utförs i regel på plats hos kunderna i hela Sverige samt Danmark, men även i Solectros lokaler i Lomma. Utbildning sker på plats men kan även förekomma hos leverantörer i Tyskland längre fram i tiden.

Kravprofil

Vi söker dig med el-kunskap på gymnasienivå och tidigare erfarenhet av att jobba med CNC-maskiner. Det är meriterande om du kan CAD/CAM och har automationskunskap eller intresse. Datorvana och kunskaper i Officepaketet ses som en självklarhet. Du har ett tekniskt intresse och brinner för att jobba med teknik. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kan du tyska är det meriterande. Du har B-körkort och är beredd att resa.

Dina personliga egenskaper

Som Solectros nya servicetekniker, ser vi gärna att du är lösningsorienterad och driven. Du är en representativ person som kunderna litar på. Någon som tycker att det är kul att jobba med teknik och maskiner och visar engagemang. Du gillar att jobba med många olika uppgifter, både högt och lågt, är handlingskraftig med positiv attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Lomma.

I denna rekrytering samarbetar Solectro med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.standbyworkteam.se
Sista ansökningsdag 5 apr 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och bemanning. Hos oss anlitar du en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv. Vi hjälper dig hitta din nästa chef, specialist eller assistent inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office.