Erfaren företagssäljare inom upphandling och avtal

Erfaren företagssäljare inom upphandling och avtal

Läns Alarm AB, Securitas Direct Professional, söker en företagssäljare som kommer arbeta med försäljning av larm och kameralösningar till företagskunder. Tjänsten som företagssäljare inriktar sig på upphandlingar och ramavtal med lokala kedjor och siter. Securitas Direct är ledande inom sin bransch och står för hög kvalité och har ett starkt varumärke på marknaden. Du kan läsa mer om vårt erbjudande till företagare på www.securitasdirect.se.

Om tjänsten

Som företagssäljare kommer du att arbeta med att etablera kontakt med nya ramavtalskunder och med lokala upphandlingar. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera din arbetsdag och självständigt skapa struktur i ditt försäljningsarbete.

I rollen ingår eget resultatansvar samt ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Vidare kommer du att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj. Din inriktning som säljare är upphandlingar och ramavtal med lokala kedjor och siter vilket stället krav på förmågan att etablera långsiktiga samarbeten.

Vem passar här?

Du som har ett genuint intresse av teknisk försäljning och säkerhetsprodukter kommer passa bra i rollen. Är du en person som skapar struktur och är uthållig i ditt försäljningsarbete har du goda möjligheter att lyckas som företagssäljare. Är du vidare en trygg person med förmåga att skapa och utveckla kundrelationer så kommer du att nå framgång i rollen. För att uppnå god kvalitet i det du tar dig an är det viktigt att du är noggrann och värdesätter ett väl utfört arbete. Således är du dessutom ihärdig och ger inte upp i första taget utan fokuserar på att uppnå goda resultat.

På Läns Alarm och Securitas Direct bidrar du till vår fortsatta tillväxt och till en tryggare vardag för fler kunder. Du som kan skilja på rätt och fel, samt förmedla känslan av trygghet och ärlighet till våra kunder, kommer att passa bra in hos oss!

Vi ser att du bör ha dokumenterad säljerfarenhet och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av upphandlingar och säkerhetskoncept.

Placeringsort för tjänsten är Borgeby. Vi erbjuder en fast lön med viss rörlig provision.

B-körkort är ett och krav och som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering. Vi utför även bakgrundkontroll av alla som går vidare i rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Nordeman, 0707-88 24 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är söndag den 14/4, Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läns Alarm AB etablerades 1990 och är idag ett av Sveriges ledande installationsföretag av larm och säkerhetssystem. Hos våra 18 000 avtalskunder ansvarar vi för service och trygghet och vi levererar årligen omkring 1 500 säkerhetslösningar till företag och fastigheter.

Läns Alarm är specialister på inbrottslarm, brandlarm/utrymning, passagesystem och kameraövervakning. Vi erbjuder bekymmersfria lösningar genom ett brett produktsortiment inom respektive segment, till mycket konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi finansieringsalternativ och attraktiva serviceavtal.

Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 2,4 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 30 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)
Visa var