Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra för sommaruppdrag!

Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra för sommaruppdrag!

Har du ännu inte spikat sommarplanerna? Eller har de förändrats under tidens gång? Då kanske detta roliga sommaruppdrag kan vara något för just dig! Till detta uppdrag söker vi dig som är ansvarstagande och nyfiken samt har erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra. Du kommer arbeta hos vår kund i Lomma, ett prestigelöst bolag med högt i tak och trevliga kollegor med mycket goda möjligheter till både parkering och kollektivtrafik. Uppdraget är på heltid och varar v.27-31. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Dina arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra
  • Kontering
  • Ev. fakturering
Din bakgrund:
För att vara aktuell för detta uppdrag ska du tidigare ha arbetat som ekonomiassistent och med leverantörsreskontra. Har du någon form av examen inom ekonomi ses detta som ett stort plus. Du ska ha god datorvana och lätt för att sätta dig in i olika system, det är meriterande om du arbetat i Visma Business. Vidare är du flytande i svenska, både tal och skrift, då språket dagligen används internt hos vår kund.

Personligt:
Som person är du ansvarstagande, självgående och prestigelös samtidigt som du är noggrann och nyfiken. I ditt arbetssätt är du problemlösande samt strävar efter effektivitet och struktur. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansök
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du därmed varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på SJR, tel.0766-47 16 19.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.