HR- och löneadministratör 50% till StickerApp

HR- och löneadministratör 50% till StickerApp

StickerApp växer snabbt och behöver nu förstärka organisationen med en driven och ambitiös HR- och löneadministratör. Detta är en ny roll inom bolaget, där du kommer arbeta med både HR- och löneadministration. I rollen ingår även att se över processer och rutiner och du får möjligheten att driva och utveckla dessa. I denna roll rapporterar du till CFO och ingår i ett team med två ekonomiassistenter.

Vill du utveckla och utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Löneadministration
 • Vara stöd till chefer och medarbetare vid lönefrågor, sjukfrånvaro och övertid
 • Avtalsadministration
 • Intyg och personalhandbok
 • Sammanställa och rapportera statistik
 • Introduktioner och utbildningar
 • Sköta löpande pensions- och försäkringsrapportering och säkerställa att dessa är korrekta
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har 2-3 års erfarenhet av att ha arbetat med lön och HR-administration. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är ambitiös och att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en "doer" som trivs i en omväxlande och lärorik roll. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, serviceinriktad, noggrann och effektiv. Du har lätt för att skapa förtroende och kan självständigt driva projekt och frågor. Det är viktigt att du är flexibel och prestigelös som person, och har lätt för att knyta kontakter.

Placeringsort: Lomma

Tjänsten är på 50%. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivarenStickerApp och CaseApp är snabbväxande bolag inom digitalt tryck och e-handel som grundades i Lomma2006. Vi erbjuder konsumenten skräddarsydda lösningar och möjligheten att designa och skapa egna klistermärken och telefonfodral. Vi är idag globalt ledande på vår marknad och sysselsätter omkring 70 anställda på vårt huvudkontor i Lomma samt har ett mindre kontor i USA. Vi kommer under 2021 flytta till helt nya lokaler i Lomma.


Vi har marknader i 15 olika länder som spänner över hela Europa, USA och Japan. Majoriteten av våra kunder är designers eller småföretag. Vår företagskultur och arbetsmiljö präglas av en tydlig vi-känsla med en kreativ, öppen och lättsam atmosfär där alla är lika viktiga för vår framgång och där medarbetarnas insats och åsikt värdesätts. Vi erbjuder också det bästa kaffet i södra Sverige. Besök gärna StickerApp.com eller .se och CaseApp.com eller .se och kolla in våra instagramkonton @stickerapp och @caseapp för att skapa dig en egen känsla för oss som bolag.

I denna rekryteringsprocess samarbetar StickerApp med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Viktoria Asp på 073 -748 20 92, viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 januari.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.