Servicetekniker

Servicetekniker

Mil-tek Danmark A/S är idag en av världens ledande tillverkare av bal- och avfallspressar för komprimering av restprodukter såsom t.ex. kartong och mjukplast. På den svenska marknaden sköts försäljning och service av Mil-tek Sverige AB, som är ett närstående delägt bolag. Huvudkontor och lager ligger för den svenska marknaden i Lomma.

Till Mil-tek Sverige AB söker vi nu en ersättare till vår nuvarande servicetekniker som efter 10 års anställning går i pension.

Du kommer att vara en mycket viktig länk mellan våra kunder och verksamheten där du besöker såväl nya som befintliga kunder. Som servicetekniker kommer du att genomföra nyinstallationer, underhåll och service av befintlig utrustning samt förevisning och utbildning i hur våra produkter används. Även lagerarbeten som t.ex. packa och skicka gods förekommer.

För att trivas i denna roll söker vi dig som trivs med kundkontakt och problemlösning. Du är inte rädd att ta egna initiativ, tar hellre ett för mycket än inget alls. Som person är du ödmjuk och lyssnande både i ditt sätt att vara som kollega och ditt sätt att skapa goda kundrelationer. Vidare är du självgående i ditt sätt att arbeta och planerar självständigt ditt arbete. Gärna kunskaper i danska och engelska.
För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du har teknisk erfarenhet av bl.a. tryckluft, hydraulik och elteknik och har minst B körkort samt truckkort, men truckkort är inte det viktigaste. Du bör ha arbetat med teknisk service tidigare. Det viktigaste är din vilja och inställning till ditt uppdrag.

Kunderna finns i hela landet men ditt geografiska område blir södra Sverige samt Själland Danmark. Du utgår från hemmet alternativt lagret i Lomma och behöver vara beredd på resor med servicebilen och att en del övernattningar förekommer.

Vi erbjuder fast lön med möjlighet för provision, tjänstepension, trevliga kollegor och ett öppet arbetsklimat. Vi som arbetar i vårt team är mellan 40-60 år och sökande får gärna finnas i detta åldersspannet.

Vi ser mycket framemot din ansökan så tveka inte att skicka in ett personligt brev och ditt CV till oss. Sänd in din ansökan via mejl till info@miltek.se, sista ansökningsdag är 31 oktober 2019.

Tillträdesdag är runt årsskiftet 2019/2020.

Information om tjänsten besvaras av
Christian Schöön 0705 43 36 59.

Kontakta Mil-tek Sverige AB
Telefon: 040 43 36 60
E-post: info@miltek.se
Adress: Industrigatan 19B, 234 35 Lomma

www.miltek.se
Mer info
Telefon +46705433659
Område Lomma
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miltek.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)