Vikariat som kommunvägledare till kommunens kontaktcenter (KC)

Vikariat som kommunvägledare till kommunens kontaktcenter (KC)

Om arbetsplatsen
Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet. I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss! Kontaktcenter (KC) är en del av Serviceavdelningen i Lomma kommun. KC hanterar Lomma kommuns samordnade mottagande av samtliga inkommande ärenden via olika kommunikationsalternativ (vanligtvis telefon, e-post, e-tjänst, besök och sociala medier) från kund. Enheten består av fem kommunvägledare. Kontaktcenter har uppdrag, både externa och interna, åt samtliga förvaltningar inom kommunen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är utav varierande slag. KC är kommuninvånarens första möte med kommunen. KC ska ge kunden/kommuninvånaren information och upplysningar i de ärenden som kunden frågar efter. KC skickar och tar emot blanketter och anmälningar samt samlar in nödvändiga uppgifter som behövs för utredningar. KC hanterar också rutinmässigt och regelstyrd handläggning och beslut som t ex faderskapstillstånd, parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Vidare förmedlar vi t ex torg-platser, lokalbokningar samt konsumentrådgivning.

Kvalifikationer
För att trivas i uppdraget tror vi att du är nyfiken, stresstålig och ödmjuk inför människors olika livssituationer. Du har hög digital mognad och har lätt för att lära dig olika system. Inget är för stort, eller för litet för dig - nyckeln är att underlätta för andra genom att agera proaktivt, serviceinriktat och effektivt. Du är flexibel, arbetar självständigt och är beredd att ta stort ansvar för ditt uppdrag. I gengäld erbjuds du en stimulerande och variationsrik arbetsplats. Nära och snabb tillgång till stöd och hjälp från såväl kollegor som ledning är en självklarhet hos oss. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Vikariat under ett års tid med start 25 januari 2021. Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Urvalsarbetet kommer att ske löpande. Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling. Att kombinera arbete med föräldraskap är en självklarhet för oss. Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika! I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.
Mer info
Kontaktperson Susanne Hallberg
Telefon 0733-41 11 70
Område Lomma
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (18 dagar kvar)