SFI-lärare 75–100%, semestertjänst

SFI-lärare 75–100%, semestertjänst

Om arbetsplatsen
Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet. I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss! Lärcentrum har ansvar för kommuninvånarnas gymnasie- och vuxenstudier samt kommunala aktivitetsansvaret, KAA, för ungdomar mellan 1620 år. Vi är en del av Lomma kommuns förvaltning för Utbildning, Kost, Kultur och Fritid, vars vision lyder Tillsammans i samtid för varje barns framtid. En ledstjärna för oss alla oavsett yrkeskategori som genomsyrar allt vi gör i vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har intresse av mångkultur och utbildning och som brinner för SFI-undervisning. Lärcentrum, liksom all utbildningsverksamhet i Lomma kommun, kännetecknas av professionalitet, engagemang, glädje och lärande, både i mötet med elever/studerande och med kollegor. Vår arbetsplats är förlagd på Vinstorpsskolan som ligger centralt i Lomma centrum. Du arbetar tillsammans med lärarkollegor, ungdomskoordinator och studie- och yrkesvägledare, med sedvanliga läraruppgifter som planering, genomförande, uppföljning och betygsättning samt kartläggning av de studerande inför utbildningsstarten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad SFI lärare. För att lyckas i arbetet ser vi att tidigare erfarenhet av arbete som SFI-lärare är en förutsättning. Du behöver vara väl insatt i skollag, läroplan, kursplaner och betygskriterier. - du är engagerad och intresserad, flexibel och lösningsfokuserad. - du har en god samarbetsförmåga. För att trivas och lyckas i arbetet tror vi att egenskaper som nyfikenhet, flexibilitet, lösningsfokus, trygghet och personlig mognad är nödvändiga. Att vara lyhörd för elevernas individuella behov är också självklart. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom att du är öppen för att lära dig av dina kollegor. Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du, förutom ett meningsfullt arbete, friskvårdsbidrag och semesterväxling. Att kombinera arbete med föräldraskap är en självklarhet för oss. Omfattning: 75-100%

Övrigt
Tjänsten utannonseras under förutsättning att vi har tillräckligt med sökande till kurserna. Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika! I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.
Mer info
Kontaktperson Ann-Louise Raquette-Berlin
Telefon 040-64113
Område Lomma
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (7 dagar kvar)