Odlingsmedarbetare med maskinkunskap

Odlingsmedarbetare med maskinkunskap

Odlingsmedarbetare med maskinkunskap till Solnäs Gård

Om tjänsten

I tjänsten ingår arbete i våra odlingar; maskinhantering, växtskyddsarbete, beskärning, plockning mm.

Du kommer dessutom att jobba med underhåll och små reparationer av våra maskiner.

Vem är du?
Du behöver vara över 18 år gammal, ha B-körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom trädgårdsodling eller landbruk, men det är inget krav.

Det är ett krav att du har kompetens kring maskinunderhåll på odlingsmaskiner och kan arbeta med dagligt underhåll på maskinerna. Som person behöver du vara driven, ansvarsfull och trygg i dig själv.

För att lyckas i denna roll
Vi söker dig som brinner för äpplen och utveckling av våra odlingar lika mycket som vi gör, och du drivs av att skapa goda resultat tillsammans med andra.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

Tjänsten
Vi har 2 lediga tjänster; en tillsvidareanställning på 100% och ett vikariat på 100% under 1 år, båda med placering på Solnäs Gård i Bjärred och med tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Jan Flemming Jensen, tel. 046-276 53 90.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiviksmusteri.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.