Materialplanerare

Materialplanerare

Till vår Supply Chain avdelning

söker vi en noggrann & service-minded

Materialplanerare
KåKå leder och driver den svenska bagerimarknaden och hjälper bageribranschen att lyckas.

Det har KåKå framgångsrikt gjort i snart 100 år. Vårt framgångsrecept är att sätta kunden och kundens behov i fokus. Våra kunder är det viktigaste vi har!

Som Materialplanerare kommer du att jobba med att;
  • Driva och utveckla samspelet mellan företagets olika avdelningar gällande varuförsörjningen.
  • Granska orderförslag, skicka, orderbekräfta och leveransbevaka inköpsorder.
  • Underhålla och förbättrar masterdata samt uppdatera parametrar för materialplanering
  • Leveransavvikelser
På KåKå gillar vi självständiga människor som vågar ta ett beslut. Därför får du en mycket fri och självständig roll inom en kategori som ständigt expanderar och växer och du blir en viktig lagspelare i ett fantastiskt gott team. Du måste trivas med att vara "spindeln i nätet" och ha ett affärsmässigt helhetstänk.

Eftersom Supply chain är en viktig del i arbetet så ser vi gärna att du har en viss erfarenhet eller lämplig utbildning från inköps-, logistik eller Supply Chain.

Som person söker vi egenskaper som lösningsorienterad, prestigelös, kommunikativ, handlingskraftig och strukturerad.

Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljorganisation och innovationsteam, dessutom produktspecialister och produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla koncernen.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Du kommer att rapportera till Demand & Supply Manager.

Placeringsort Lomma

Frågor besvaras av Demand & Supply Manager, Andreas Billing, tel 0730-62 77 61 eller HR Chef, Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast 31 Oktober -19.

Välkommen med din ansökan.

Eftersom Supply chain är en viktig del i arbetet så ser vi gärna att du har en viss erfarenhet eller lämplig utbildning från inköps-, logistik eller Supply Chain.
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se