Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager till KåKå Industriavdelning
Brinner för du försäljning, livsmedel eller bageri? Vill du driva, utveckla och hjälpa dina kunder att lyckas tillsammans med våra experter inom produktutveckling, inköp, kvalitet och lager? Vill du arbeta på Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier? Trivs du dessutom i ett växande bolag som värderar gemenskap, entreprenörskap, innovation och att hjälpa varandra? Då ska du söka denna spännande tjänst idag!

Om tjänsten
Vi förstärker nu vår organisation med en ny Key Account Manager till industriavdelningen. Våra kunder är det viktigaste vi har och vi finns till för att hjälpa dem att hitta nya produkter, utveckla sina koncept, möta framtidens krav och önskemål och skapa värde för sina kunder. Vi söker nu dig som har erfarenhet av försäljning och som gillar att hitta kreativa lösningar, nya koncept, vill inspirera kunderna att utveckla sin unikitet, sin profil och öka försäljningen.

På KåKå gillar vi självständiga människor som vågar ta beslut. Du får en fri roll med eget ansvar att skapa långsiktiga och djupa relationer med dina kunder. Sedan backar vi upp dig med stöd från innovationsteamet, innesälj, kvalitet och lager på KåKå samt produktspecialister och produktionsförankring i våra egna fabriker inom Orkla Food Ingredients och Orkla. Du tillhör ett team med geografisk placering i Lomma och har kunder på olika delar i Sverige.

Vem trivs här?
För att trivas och lyckas i rollen som Key Account Manager på KåKå har du flerårig erfarenhet av försäljning inom bageri, konditori, livsmedel eller dagligvarusektorn. Har du dessutom en Livsmedelsteknisk utbildning så är det meriterande. Som person är du engagerad, driven, prestigelös, pålitlig och modig. Du får gärna vara en entreprenör som trivs att arbeta självständigt, driva projekt, arbeta stundtals i högt tempo och har en förmåga att entusiasmera andra. Du kan navigera mellan högt och lågt, kort och lång sikt och har en god förmåga att föra en konstruktiv dialog med stakeholders såväl internt som externt.

Vad kan KåKå och Orkla erbjuda dig?
KåKå erbjuder dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter, ett gott kamratgäng och en varm företagskultur. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling både på KåKå och via Orkla. Tjänsten innebär ungefär 50 resdagar/år. Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Tillträde så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Wendt, Försäljningsdirektör via mail Fredrik.Wendt@kaka.se eller Erica Fahlin, HR-chef på telefonnummer 0760–106437 eller via mail Erica.Fahlin@kaka.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Välkommen till KåKå! KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den svenska bagerimarknaden. Sedan 1999 ingår KåKå i Orkla-koncernen och har därmed tillgång till Skandinaviens mest omfattande produktion av bageriingredienser. Vi hjälper våra kunder att lyckas genom att stärka deras profil och lönsamhet. KåKå har kontor i Lomma, Örebro, Göteborg och Stockholm och är totalt 155 medarbetare. KåKå har en stark entreprenöriell kultur som präglas av framåtanda, viljan att utvecklas och vi letar inte efter stjärnor som ensamma vill glänsa, utan människor som finner tillfredställelse av att tillsammans med andra skapa någonting vi kan vara stolta över.