Juniorsäljare

Juniorsäljare

Juniorsäljare

Drömmer du om en karriär som säljare med fokus på att etablera långsiktiga kontakter och bidra till kunders affärsutveckling?

Vi på KåKå söker en driven och engagerad person som brinner för kunder och försäljning. Har du erfarenhet av försäljning i någon form tidigare så är det ett plus, men det viktigaste är din personlighet och dina personliga egenskaper.

Eftersom vi arbetar med bageri och konditoriråvaror och professionella användare så måste du ha passion för mat i olika former, gärna ett bakintresse.

Efter en gedigen inskolning så kommer du att få arbeta inom flera olika säljavdelningar såväl inom innesälj som i utesälj.

Arbetsområdet kommer i första hand att vara i Södra Sverige. Lämplig bostadsort är "närhet" till vårt huvudkontor som är placerat i Lomma.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt driv, genuint engagemang, vara strukturerad och lösningsorienterad. Du har förmågan att själv driva på ditt eget arbete för att nå önskat resultat. För dig är det viktigt att hålla en hög kvalité i ditt arbete och göra det "lilla extra" när så krävs.

Att du är prestigelös och en naturlig lagspelare är en förutsättning för att du ska trivas på KåKå.

Vi erbjuder;
  • Ett spännande och utvecklande arbete i ett marknadsledande företag
  • Möjlighet att vara med och påverka KåKå´s utveckling
  • Engagerande och härliga kollegor med gemensamt fokus
  • Möjlighet att växa in och utvecklas i rollen som Säljare
Du;
  • Hög social kompetens och goda säljegenskaper
  • Är resultatinriktad, engagerad, lösningsorienterad och självgående
  • Kan bygga och utveckla nya liksom befintliga kunder
  • Är noggrann med helhetsperspektiv
  • Kan planera och genomföra
  • Har körkort
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av försäljning/arbete inom Bageribranschen/Livsmedel är det meriterande.

Ytterligare information om tjänsten får du av vår Key Account Manager,

Elmedin Novljakovic , 040-661 96 03.

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av produkter och ingredienser, såsom råvaror, färdigvaror och emballage till alla som bakar och säljer bagerivaror. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och har vårt huvudkontor utanför Malmö med filialer i Stockholm, Örebro och Göteborg. Där jobbar ca 155 passionerade medarbetare som varje dag brinner för produkter och kunder. KåKå ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en av Orkla ASA´s fyra livsmedelsdivisioner. www.kaka.se