Inköpsadministratör

Inköpsadministratör

Till vår Inköpsavdelning i Lomma söker vi en

Inköpsadministratör

KåKå leder och driver den svenska bagerimarknaden och hjälper bageribranschen att lyckas.Det har KåKå framgångsrikt gjort i snart 100 år. Vårt framgångsrecept är att sätta kunden och kundens behov i fokus. Våra kunder är det viktigaste vi har!

Om tjänsten

I rollen som inköpsadministratör kommer du att arbeta tätt med inköpare, controller, produkt- och kategoriutvecklare. Du kommer att ansvara för artikelhantering och administrering av artiklar. Stort fokus kommer att vara att se till att korrekt information finns i vår produktdatabas och affärssystem som är ytterst nödvändigt för att vi ska kunna hantera produkten internt hos oss i alla led. Inköpsadministratören har en avgörande roll och funktion i att tillhandahålla den information som möjliggör hanteringen av produkterna på deras väg från leverantören över lager till slutkunden. I rollen har du har du främst många interna kontaktytor och hanterar löpande mycket information.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvarig för artikelhantering och administrering av artiklar.
  • Upplägg och underhåll av artiklar/leverantörer/grunddata i vårt affärssystem Microsoft Dynamics och vid behov i andra system och olika kundsystem (bland annat Dabas) samt vår Produktportal.
  • Stötta inköpsavdelningen i prisarbetet.
Din profil
  • Strukturerad och med helhetssyn.
  • Noggrann, självständig, positiv och motiverad.
  • Pedagogisk och kommunikativ (muntligt och skriftligt).
  • Det är viktigt att du lättsamt kan hantera IT-stöd, affärssystem och genomföra administrationsuppgifter.
  • Erfarenhet av projektledning samt goda kunskaper i Excel är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljorganisation och innovationsteam, dessutom produktspecialister och produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla koncernen.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Placeringsort är Lomma och du kommer att rapportera till Inköpschefen.

Frågor besvaras av vår HR Chef, Peder Mattsson, 0709-10 03 10

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast 31 januari, 2019.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Malmö, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 150 anställda. KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri, livsmedelsindustri samt konsument. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASAs fyra livsmedelsdivisioner. OFI har ca 2600 anställda och omsätter ca 8 miljarder SEK. I OFI ingår också bl a Jästbolaget,Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld.