HYMER Center i Lomma söker relationsbyggande säljare för husbilar!

HYMER Center i Lomma söker relationsbyggande säljare för husbilar!

Nu slår vi upp portarna till Sveriges modernaste husbilsanläggning i Lomma!

Älskar du sälj och vill skapa goda och långsiktiga relationer med kunder? Här har du chansen att arbeta på ett satsande företag med lång erfarenhet av branschen. Hymer Center i Lomma söker nu relationsbyggande säljare för husbilar!

Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.

Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?


HYMER Center är Sveriges största leverantör av husbilar. Med Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sex stycken helägda moderna anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service. För att bemöta detta tar vi nu nästa kliv och bygger en tekniskt fullfjädrad anläggning som sätter en helt ny standard för branschen. Anläggningen i Lomma blir en av Europas första auktorisation för både Mercedes-Benz service och Hymer service. Även själva byggnaden är i en klass för sig med, rymd, ljus, påkostade materialval, exklusiv inredning och en verkstad som uppfyller Mercedes-Benz höga krav.

Vi på HYMER Center lever och verkar efter mottot att ha en:
Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor – och företaget.

Om rollen
Som Säljare hos oss hjälper du våra besökare att på ett engagerat sätt hitta sin första/nästa husbil. Genom gedigen behovsanalys och nyfiken approach tar du hand om din kundgrupp, bestående av våra besökare och kunder i alla våra kanaler såsom showroom samt inkommande förfrågningar via hemsida, email, chat och telefon. Som säljare på vår anläggning i Lomma deltar du i hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kunden, till leverans av fordonet och uppföljning av kunden. Minst lika viktigt är att samla in och följa upp leads, säkerställa god återkoppling och tillgänglighet. Utöver att ge våra besökare service i världsklass ser du även till att bidra till att vårt showroom håller högsta klass.

Din arbetsdag kommer vara innehållsrik och omväxlande. Du är en viktig kugge i processen för att våra kunder bemöts och omhändertas på ett kundorienterat och professionellt sätt, då du är företags ansikte utåt. Du deltar också i att bilar och utställningshallar hålls i ett säljande skick och ger bästa intryck för våra besökare.

Du kommer att representera marknadens mest anrika varumärken i premiumklass, att jobba med försäljning av nya husbilar från de Europaledande varumärkena HYMER, Carado och Bürstner samt med begagnade husbilar av samtliga varumärken.

Vem är du?
Som person har du ett stort driv och älskar att göra affärer, är engagerad, prestigelös, förtroendegivande och utgår alltid från kundens bästa. Att ge personlig och högklassig kundservice är nyckeln till din framgång, du drivs att hjälpa människor och vill alltid bidra till den högsta nivån av service gentemot besökare och befintliga kunder. Du tycker det är roligt att hitta lösningar som är anpassade utifrån kunden och dennes behov, och du är duktig på att presentera och lägga fram förslag. Du är duktigt på att nätverka och förstår vikten av att skapa goda relationer som varar länge. Du har ständigt kunden i fokus och leverans med hög kvalitet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Du har hög social förmåga och kan kommunicera med kunder på deras nivå. Du är tekniskt intresserad och tycker om ordning och reda, du har en stor nyfikenhet av att vilja lära dig allt om våra kunder och vår bransch. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt god dator och systemvana.

Vi utbildar dig
Under 50 år har vi samlat på oss mycket
erfarenhet och kommer därför internutbilda dig om allt med husbilar och tekniken bakom. Vi har stor möjlighet till detta på plats i Lomma av dina kollegor. Att vi finns på sex platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag.

Löpande rekryteringsprocess, ansök redan idag!
Vill du göra oss sällskap på vår fortsatta resa med att skapa ett mervärde för HYMER Center och för våra kunder så ska du söka tjänsten redan idag. Som anställd på HYMER Center i Lomma kan du se fram emot att jobba i en toppmodern arbetsmiljö.Skicka in ditt CV idag och med ett personligt brev om varför just du skulle passa för tjänsten. Vi ser fram emot att få in just din ansökan och lära känna dig!


Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 17 jan 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 6 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar, med ytterligare 1 anläggningar till i projektering/byggfas. Vi har en årsomsättning på över 400 miljoner kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group – världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en nu i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i
Sverige.