Fastighetstekniker / Fastighetsskötare

Fastighetstekniker / Fastighetsskötare

Vill du arbeta som fastighetstekniker på en välskött bostadsrättsförening som har höga ambitioner? Då skall du direkt söka denna tjänst!

HSB Brf. Kraften i Lomma med 192 lägenheter och 10 000 kvm tomt söker fastighetstekniker då vår nuvarande tekniker har valt att sluta hos oss.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete med höga krav på självdisciplin. Du arbetar tillsammans med fastighetsskötaren som är huvudansvarig för trädgården.

OM TJÄNSTEN

Tillsammans med fastighetsskötaren är ni HSB Brf. Kraftens ambassadör utåt och du är kontaktperson till medlemmar och samarbetspartners i de allra flesta frågor som rör bostadsområdet. Som fastighetstekniker har man det tekniska ansvaret för fastigheterna och ansvarar till exempel för reparationer, utemiljö och fastighetsskötsel enligt gällande lagar och förordningar. Du tillser att fastigheterna ger ett gott första intryck och bidrar till att en god upplevelse för våra medlemmar och besökande. Det är också Fastighetstekniker som utför tillsyn av lägenheten i samband med flytt.
Under växtsäsongen ingår även trädgårdsskötsel i arbetsuppgifterna.

Som fastighetstekniker hos oss är du en mångsysslare som har koll på det mesta.

Du har du dagligen kontakt med våra medlemmar vilket förutsätter att du trivs i en roll innebärande många kontaktytor och där du varje dag strävar efter att ge bästa möjliga service.

Andra förekommande arbetsuppgifter:
  • Administration av nyckel- och passersystem
  • Hantera entreprenörers tillträde till fastigheterna
  • Medverka vid myndighetsbesiktningar
  • Se till att förbrukningsvaror i fastigheterna uppdateras och byts tex lampor etc.
  • Delta i Medlemsmöten


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig
med utbildning inom fastighetsskötsel eller motsvarande.

  • Minst 3 års erfarenhet av driftsansvar och fastighetsskötsel inklusive trädgårdsskötsel


  • Kunskap om datoriserade fastighetsövervaknings- och bokningssystem


  • Då du kommer att kommunicera på svenska i ditt arbete ser vi gärna att du behärskar god svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för den här tjänsten.
  • Du har god allmänkunskap inom fastighetsteknik och kan felsöka och utföra enklare reparationer. Du har övergripande kunskap inom installationsområdet och antagligen erfarenhet av att arbeta med styr- och övervakningssystem, värmesystem och dylikt.
  • Datorvana är ett krav eftersom tjänsten kräver kunskap om datoriserade fastighets-övervakning- och bokningssystem.


Personliga egenskaper

Du kan visa på god samarbetsförmåga och är en lagspelare som tar dig an de uppgifter som finns och tvekar aldrig att hjälpa till.

För att trivas med uppdraget och för att lyckas hos oss krävs att du är serviceinriktad, besitter social kompetens och förmåga att kunna hantera och möta olika människotyper. Du är trygg med att ta egna initiativ.

Du är mycket ansvarstagande, noggrann och kvalitets- och tidsmedveten. Du bör också vara engagerad och nyfiken. En lösningsorienterad inställning med fokus på nöjda medlemmar är viktigt.

Arbetet kräver flexibilitet tidsmässigt och till en mindre del ojämna arbetstider.

Eftersom tjänsten innebär frihet under ansvar är du självgående, planerar din tid på ett strukturerat sätt och är flexibel när så behövs.

ANSÖKAN

Om du tycker att tjänsten passar väl in på dig skickar du din ansökan med CV och personligt brev till ordforande@brfkraften.se , senast
2021-03-15.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ordförande Jörgen Lindell på 0706-861828
Mer info
Kontaktperson Jörgen Lindell
Telefon 0706861828
Email Mejla Jörgen Lindell
Område Lomma
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Fastighetsskötare, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brfkraften.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)