Ekonomi- och löneansvarig

Ekonomi- och löneansvarig

Ekonomi- och löneansvarig
Grundström söker en ekonomiansvarig som ska ta helhetsansvaret för ekonomifunktionen i bolaget. I rollen ingår även löne- och HR-relaterade frågor.

Rollbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår bland annat;
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut tillsammans med extern revisor
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Moms, avgifter och skatter
  • Rapportering och statistik
  • Lönehantering till arbetare och tjänstemän
  • Avtalsfrågor samt andra HR-relaterade frågor
  • Ekonomisk budget/prognos/resultatuppföljning
Du kommer att jobba i affärssystemen; Visma Lön och Visma Administration.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomiområdet eller motsvarande. Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och det är en stor fördel om du har arbetat i en bred roll på inom ekonomi/lön/HR på ett mindre eller medelstort bolag. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av Visma. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person vill du vara med och utveckla och driva en verksamhet framåt. Du är självgående och analytiskt lagd. Du är noggrann och detaljfokuserad samtidigt som du är duktig på att se helheten. Vidare så är du intresserad av att arbeta i en verksamhetsnära roll och är kommunikativ samt trivs med att ha många kontaktytor inom organisationen. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Ansök

Sök tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elin Jonsson på telefonnummer: 0709-68 30 20.
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 040121225
Område Lomma
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 26 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grundström har i mer än ett halvt sekel försett ventilationsbranschen med högkvalitativa ventilationskanaler och specialdetaljer.
Ända sedan Peter Grundströms farfar producerade de första kanalerna för 53 år sedan,är namnet Grundström känt för hög kvalitet och säkra snabba leveranser.
Efter att ha ingått i olika ägarstrukturer de senaste fem åren finns vi sedan sommaren 2009 i en ny företagskonstruktion i nya moderna lokaler i Lomma. På grund av stor efterfrågan och för att bättre täcka den svenska marknaden har Grundström etablerat sig i Tyresö, Stockholm våren 2018.