Undersköterska/vårdbiträde inom äldreomsorg till Lomma/Skåne, nattjänst

Undersköterska/vårdbiträde inom äldreomsorg till Lomma/Skåne, nattjänst

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Har du erfarenhet av vård/omsorg och kan vara tillgänglig relativt omgående? Vi söker nu sommarvikarierande undersköterskor/vårdbiträden för nattjänstgöring till vårt äldreboende Vega i Lomma kommun.

Vega är ett vård-och omsorgsboende för vuxna med demenssjukdom. Boendet har 30 lägenheter fördelat på tre enheter där du kommer att vara placerad på en utav dessa. Vega är beläget centralt i Lomma med bra kommunikationsmöjligheter från till exempel Malmö och Lund.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av vård/omsorg, gärna inom demensvård
  • Undersköterska/vårdbiträde
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För rätt person finns mycket goda chanser till fortsatt timvikariat. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar kollektivavtal. Start så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Ann Rosberg, verksamhetschef
Ann.rosberg@frosunda.se

ANSÖKAN
Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.frosunda.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frösunda har ca 6 000 medarbetare över hela Sverige som ger vård- och omsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg.