Junior servicetekniker till växande företag!

Junior servicetekniker till växande företag!

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta med helhetslösningar? Tycker du även om att arbeta praktiskt i en roll med frihet under ansvar med engagerade kollegor? Nu söker vi juniora servicetekniker till en av våra kunder i Lomma. Är det är dig vi söker?

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att ansvara för underhåll och service ute oss företagets kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på företaget tvättmaskiner samt torktumlare ute hos kund. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med en annan kollega där ni arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som servicetekniker tror vi att du har en god samarbetsförmåga och kan planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Du är representativ, har en god känsla för service och framförallt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Du bör också ha ett tekniskt intresse men också en nyfikenhet och vilja att lära och sätta dig in i nya situationer och uppgifter.

Utöver det krävs det att du har:
  • God svenska i tal och skrift.
  • Körkort B
  • Klarar fysiskt tungt arbete
Placeringsort: Lomma/Malmö

Tillträde: Enl. överenskommelse

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag är den 28 juni men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar och installera vitvaror och professionell tvättutrustning till fastighetsbolag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsbolag. Deras vision är att kunna ge bästa möjliga service genom att vara lyhörda och anpassningsbara efter kunders behov för att fastighetsägare och fastighetsskötare ska ha nöjda hyresgäster och föreningsmedlemmar.