Säljare Husbilar

Säljare Husbilar

Autohallen Husbilar säljer nya och begagnade husbilar. Våra varumärken är McLouis, Eura Mobil och Karmann. Vi finns på fyra anläggningar i Kungsängen, Alingsås, Lomma och Karlstad. Vi är ett av de ledande företagen i Sverige i en växande bransch - där allt fler upptäcker friheten och tjusningen med husbilar!

Vi rekryterar nu en driven och ansvarstagande Säljare till vår anläggning i Lomma. Dina uppgifter består i att möta och serva nya och gamla kunder som besöker vår anläggning. Du visar husbilar, tar fram affärsförslag, förhandlar, skriver kontrakt och slutligen levererar husbilar till nöjda och förväntasfulla kunder. Genom ett gott samarbete med verkstaden bistår och servar du våra kunder även efter leveransen med garantiarbeten, service och reparationer. Jobbet innebär även deltagande på de populära husbils-mässorna i Jönköping och Kista. En gång om året besöker vi våra leverantörer i Tyskland och Italien. I övrigt är det begränsat med resdagar i tjänsten.

Lomma har idag en säljare och 3 servicetekniker som jobbar på Autohallens anläggning. Totalt är vi ca 30 anställda fördelade över våra fyra anläggningar. Vi samarbetar och jobbar som ett team och uppmuntrar en positiv anda med god kommunikation mellan anläggningarna. Huvudkontoret är placerat i Kungsängen. Vår omsättning är ca 350 mkr.

Vi söker en trygg och social person med starkt driv och intresse för försäljning, gärna med erfarenhet från husbil- och husvagnsbranschen, eller från båt- bil- och köksbranschen. Vi ser gärna att du är en lagspelare, är tydlig och rak i din kommunikation och "en doer". Intresse för fordon och teknik är en fördel. Ett brinnande intresse för försäljning och husbilsliv är ett stort plus.

Att jobba som säljare hos Autohallen Husbilar innebär ett fritt, roligt och varierande arbete, med mycket kundkontakter och trevliga arbetskamrater. Vår försäljning ökar för varje år och i samband med en pensionsavgång behöver vi nu förstärka personalstyrkan i Lomma.

Vill du vara en del av vår framgång och leda oss ännu längre? Sök idag! Vi anställer omgående. Ser framemot din ansökan med CV och personligt brev.

MVH Andreas Hermansson
Mer info
Kontaktperson Andreas Hermansson
Telefon 0727-444415
Email Mejla Andreas Hermansson
Område Lomma
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autohallenhusbilar.se
Sista ansökningsdag 27 okt (35 dagar kvar)