Marknadskommunikatör till Collinder AB

Marknadskommunikatör till Collinder AB

Om tjänsten
Som marknadskommunikatör på Collinder Märksystem AB kommer du att få arbeta kreativt med kommunikation och marknadsföring i syfte att stärka företagets marknadspresentation. Genom att synliggöra företaget och dess produkter på bästa sätt kommer du vara med att bidra till Collinders fortsatta tillväxt och framgång.

I din roll som marknadskommunikatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Aktivt arbete med företagets sociala medier, hemsida och webshop
  • Skapa riktade utskick i form av kampanjer, produktblad och erbjudanden
  • Förberedande arbete inför mässor
  • Stötta och bistå chefer/kolleger med rätt verktyg gällande marknadsföring av företaget och dess produkter
Tjänsten innebär en 6 månaders provanställning hos Collinder Märksystem AB. Om alla parter är nöjda så blir du efter 6 månader erbjuden en fast anställning på företaget. Planerad start är någon gång i början av 2021. I denna rekrytering kommer vi använda oss av arbetsprov som en del av processen.

Om dig
Vi söker dig med utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Genom dina studier besitter du även grundläggande kunskaper inom grafisk formgivning och copy-writing. Du har lätt för att uttrycka dig i skrift och besitter en naturlig känsla för bild och form. Du skriver med lätthet varierande texter som väcker intresse hos läsare och kunder. Att skapa säljande material och innehåll är dessutom ett av dina ess i rockärmen.

Du kommer arbeta nära dina kolleger och som en sann lagspelare stöttar och bistår du gärna dina kolleger med expertis inom ditt område. Vidare ser vi gärna att du är driven, målmedveten och lösningsorienterad. Du tar dig lätt ann nya arbetsuppgifter, är orädd, trivs med att ta ansvar och hittar effektivt vägar framåt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Grundläggande utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation
  • Erfarenhet av programmen InDesign, Photoshop och Illustrate
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Känsla av tonalitet i bild och språk
Om Collinder Märksystem AB
Ett familjeföretag som grundades år 1972 i Åkarp. Nuvarande VD Björn Collinders föräldrar startade då ingenjörsfirman Knut Collinder AB med inriktning rörmärkning. År 2000 fick företaget det nuvarande namnet Collinder Märksystem AB och man har under åren utvecklat och breddat sitt produktsortiment. Idag säljer man produkter inom Märkning, Identifikation och Säkerhet: Tryckta och graverade skyltar, rörmärkning, varselmärkning, Bryt och lås, märkmaskiner, etikettsystem, arbetsplatsskydd mm. Många av produkterna produceras i eget tryckeri och gravyrverkstad i Lomma där också företagets huvudkontor finns. "Omtankens kraft är vår kraft" - företagets värderingar

Läs mer på www.collinder.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Adecco, Collinder AB, Skåne, Lomma, Marknadskommunikatör, Marknadsföring, kommunikatör, kommunikation, InDesign, Photoshop, Illustrate
Mer info
Område Lomma
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.