Studerande CAD konstruktör sökes!

Studerande CAD konstruktör sökes!

Vill du utvecklas i ett givande deltidsarbete inom industri vid sidan av dina studier? Tycker du om teknik och brinner för ritningar? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som CAD konstruktör kommer du vara en hjälpande hand för produktionsteknikerna. Du kommer framförallt att arbeta som konstruktionsstöd där du ritar upp produktionslinjer, titta på nya maskiner som ska in i produktionsflödet och konstruera nya verktyg. Arbetet sker idag i Autocad 2D men kommer framöver övergå till Autocad 3D. Vid start kommer du att få en god introduktion till arbetsuppgifterna för att succesivt få allt mer ansvar. Introduktionen kommer att ske i Kopparberg men det kommer därefter finnas möjlighet att arbeta på deras kontor i Örebro, alternativt hemifrån.

Din profil

Skallkrav
  • Har relevant högskoleutbildning som maskiningenjör eller motsvarande YH-utbildning
  • Grundläggande kunskaper i Autocad
  • Goda kunskaper i svenska
  • Körkort
Meriterande
- Har tidigare arbetslivserfarenhet inom området

Personlighet:
Vi ser att du som person är social och driven samt ett intresse för att utvecklas i konstruktörsrollen. Du bör ha en god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift, samt har en god samarbetsförmåga. Vidare har du ett genuint intresse för att lära sig nya tekniker.

Villkor

Omfattning: Deltid, arbetstider bestäms enligt överenskommelse
Tjänstgöringsort: Örebro, Kopparberg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse
Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Ljusnarsberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget i Kopparberg driver en industriverkstad och arbetar med att bearbeta och producera ring och rörämnen av plåtprodukter.
Idag är de cirka 25 anställda på företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.