Kunnig servicetekniker sökes till Kopparberg

Kunnig servicetekniker sökes till Kopparberg

Har du ett intresse av att meka samt är en person som kan behålla lugnet och fatta beslut vid stressade och akuta situationer? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på detta företag ligger huvudfokus på produktion och maskintillgänglighet. Du kommer utföra underhållsarbete i produktion, media och fastighetsutrustning. Beroende på om du jobbar dag eller natt innebär det att bland annat bedriva underhåll, arbeta med förbättringsarbeten, arbeta med API med rapportering, akuta lagningar, serva och optimera maskiner, rapportera i underhållsystemet eller felsöka samt förbättra anläggningen och maskinerna. Då produktionen har öppet dygnet runt kommer du arbeta i 7-skift.

Din profil

För att passa i rollen som servicetekniker söker vi dig som är lugn och stabil samt kan hantera stressade situationer. Som person vågar du ta egna beslut samt har förmågan att se sammanhang och förstå konsekvenserna av ditt utförande. Företaget lägger stort fokus på trivseln mellan kollegorna och att ha en fungerande grupp, det är därför viktigt att du är ärlig och tydlig i din kommunikation samt ansvarstagande och kreativ i ditt arbete. Det är många maskiner och komplex service, därför riktar vi oss till dig som gärna har erfarenhet av detta sen tidigare, exempelvis om du mekat mycket på frtiden m.m.

Skallkrav:
  • Tekniks utbildning (tex bilmekaniker/ maskiningenjör/ El/ rätt gymnasial utb.) alternativt erfarenhet av yrket
  • Svenska och engelska
  • Datavana
  • Erfarenhet av felsökningsmetodik
  • Mekatroniskt intresserad
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande jobb
  • Styr- och reglerutbildning
  • Erfarenhet från bil/ mekaniska reparationer
  • Underhållsmetodik
Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Kopparberg
Arbetstider: 7-skift
Mer info
Område Ljusnarsberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 1882 och är ett framgångsrikt svenskägt bryggeri. Redan från start var ambitionen hos företaget att brygga Sveriges godaste svagdricka. Visionen är att bedriva underhåll i världsklass och utföra underhåll med full kontroll. Mer information om företaget delges på intervjun.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.