Nyexaminerad produktionstekniker sökes!

Nyexaminerad produktionstekniker sökes!

Är du nyexaminerad högskoleingenjör nyfiken på konsultrollen och brinner för konstruktion? Har du en ingenjörsutbildning och stort intresse för teknik? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som produktionstekniker kommer du se till att allt går till rätt i den dagliga verksamheten i produktionen från beställning till färdig produkt. 80% av arbetet kommer vara i produktionen och 20% kommer vara strategiskt arbete. Du kommer få en god introduktion till arbetsuppgifterna och kommer till en början verka som stöd och bollplank för produktionstekniker och produktionschef för att succesivt få allt mer ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Föra flödesanalyser
 • Utveckla och förbättra produktionen
 • Planläggning av operatörernas arbete
 • Övervakning av förbrukning av material och dylikt
Din profil

Skallkrav
 • Har relevant högskoleutbildning som maskiningenjör, linkande YH-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Grundläggande kunskap om mekaniska konstruktioner, material, tillverkningsteknik mm
 • Goda kunskaper i svenska
 • Körkort
Meriterande
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning
 • Kunskap i Autocad
 • Erfarenhet från LEAN
Personlighet:
Stor vikt kommer att läggas på dig som person där vi ser att du är engagerad och positiv. Vidare är du en god kommunikatör som har förmåga att kommunicera med alla och har en god samarbetsförmåga. I arbetet tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är en öppen och nyfiken person och har viljan att utvecklas.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Kopparberg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse
Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Ljusnarsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget i Kopparberg driver en industriverkstad och arbetar med att bearbeta och producera ring och rörämnen av plåtprodukter.
Idag är de cirka 25 anställda på företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.