Sales Engineer till Ahlstrom-Munksjö

Sales Engineer till Ahlstrom-Munksjö

Technical Customer Service / försäljningsingenjör till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen

Som Sales Engineer / teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Du får en intressant roll där du arbetar tätt tillsammans med både nya och befintliga kunder, försäljningsorganisationen och med vår egen produktions- och utvecklingsavdelning. Du kommer att arbeta på ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8000 anställda.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Technical Customer Service går ditt arbete ut på att säkerställa att Ahlstrom-Munksjö når de uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmålen genom att vara den tekniska kontakten för våra nuvarande och framtida kunder. Du leder mindre projekt för att möta kundens behov eller jobbar fram lösningar för att göra våra produkter mer kostnadseffektiva. Du deltar i arbetet mellan de flesta avdelningarna i Ställdalen. Tillsammans med produktionen så organiserar du provkörningar av nytt material samt sammanställer data och skriver försöks-rapporter baserat på utkomsten av försöket.
För att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt behöver du ha kapaciteten att sätta dig in i vår kunds produktionsprocess. Detta för att kunna identifiera och lösa deras utmaningar gentemot våra produkter. Ditt arbete går ut på att kunna presentera och förklara kundens tekniska krav till produktion, vår produktionsutveckling och supply chain. I mån av tid så hjälper du även vår produktutvecklare med olika uppgifter.

Rollen innebär också

Din arbetsplats är Ställdalen i Ljusnarsbergs kommun men du rapporterar till ansvarig chef Cathia Dos Santos i Brignoud, Frankrike. Tjänsten tillhör kvalitetsavdelningen och som kollegor har du bland annat kvalitetstekniker, laboratorieanalytiker och kvalitetskontrollanter. Arbetstiden är dagtid och i tjänsten ingår det en del resor till kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

VEM ÄR DU?

Du bör ha teknisk högskole- eller universitetsexamen inom kemi eller pappersteknik på masternivå eller ingenjörsnivå samt flerårig erfarenhet från papperstillverkning. Det är meriterande med erfarenhet inom projektledning samt erfarenhet från kundservice mot företag.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem samt Office-paketet. Vidare är du van vid att läsa och förstå teknisk dokumentation.

Vi söker dig som ser värdet i en god kundrelation och vi önskar också att du är engagerad och har en bra uppfattning om både investerings- och produktionskostnader.
För att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt behöver du ha kapaciteten att sätta dig in i vår kunds produktionsprocess för att kunna identifiera och lösa deras utmaningar gentemot våra produkter. Ditt arbete går ut på att kunna representera och förklara kunders tekniska krav till produktion, vår produktionsutveckling och supply chain när kundens behov kräver detta.
För att lyckas i rollen krävs det att du är en nätverkande person som arbetar välstrukturerat. Du ska ha förmågan att lösa små service-ärenden självständigt eller gemensamt med våra interna resurser.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Ljusnarsberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech