Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker svetsare till Mekanotjänst!

Ansök nu
Är du vass på att svetsa, vill jobba i ett spännande företag och gillar varierande arbetsuppgifter? Har du även du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse? Då är du den vi letar efter!

Information om uppdraget:

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt. Mekanotjänst är idag ca 130 anställda och behöver nu förstärka laget med fler svetsare i både Järvsö och Ljusdal. Mekanotjänst har ett flertal spännande kontrakt inom bl a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik och utför certifierad svetsning i de flesta material. De levererar både enkla svetsade produkter och större komplexa konstruktioner. Mekanotjänst har kvalitetssäkrad svetsning och lödning som utförs med metoderna MIG, MAG, TIG och punktsvetsning samt mjuk- och hårdlödning.

Detta söker vi:

Vi hoppas att du är flexibel, produktiv, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likväl som att ha ordning på din arbetsplats.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med Mekanotjänst!

Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare