Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CNC-operatör sökes till svarvadelningen

Ansök nu
Är du en flexibel lagspelare med erfarenhet av CNC-maskiner och vill ingå i teamet hos Mekanotjänst? Då söker vi dig!

Information om uppdraget:

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Mekanotjänsts kunder är världsledande inom elektronik, medicinteknik, verkstadsindustri och innovation. Högsta kvalitet och konkurrenskraft, effektiva produktionsmetoder och ständiga förbättringar gör Mekanotjänst till den ledande partnern inom avancerade mekaniklösningar och de behöver nu förstärka sitt team med en driven CNC-operatör.

Detta söker vi:

Vi söker dig med teknisk utbildning/erfarenhet mot CNC-bearbetning. Du har några års praktisk erfarenhet som svarvare och kan programmera samt ställa maskinen på egen hand. Du är van att ta ansvar, är praktiskt lagd och har ett sinne för problemlösning.

Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, produktiv, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likväl som att ha ordning på din arbetsplats.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med Mekanotjänst!

Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare