Hoppa till innehåll
Ansök nu

OnePartnerGroup söker Svetsare för uppdrag hos kund i Ljusdalsregionen. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta ute hos en av våra kunder.

Beskrivning
Vi söker dig med kunskap och erfarenhet inom manuell svetsning MIG/MAG samt TIG. Meriterande om du även har erfarenhet av robotteknik men det är inte ett krav. För att passa i rollen bör du ha kunskap i olika svetsmetoder och material. Det är viktigt att du har en god hantverkskänsla med öga för kvalitet och finish, god kunskap i ritningsläsning samt datavana. 

Egenskaper
Vi söker dig som har rätt inställning därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter hög arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet. Du har ett prestigelöst arbetssätt och förmåga att samarbeta. Som person är du självgående drivande, nyfiken och intresserad av att ständigt lära dig nytt. 

Meriterande om du har truckkort samt kunskap i Monitor.


Anställningsform
Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare