Entrax AB tillverkar och säljer modellanpassade aluminiumljusbågar till skogs- och entreprenadmaskiner. Bågarna är anpassade för varje enskild modell som gör monteringen enkel.

Bågarna underlättar montering av extrautrustning som till exempel lampor, takskyltar och varningsutrustning. Extrautrustningen monteras med klämfästen så du själv kan välja vart utrustningen ska sitta. Bågarna är förborrade för enkel och snygg kabeldragning. Vi är stationerade i Färila, Hälsingland där vi sköter tillverkning och försäljning av våra ljusbågar.


Dina arbetsuppgifter
Nu behöver vi förstärkning till monteringsavdelningen. Som montör hos oss arbetar du med montage av våra bågar för leverans ut till kund. Arbetet består av bland annat slipning, borrning, elmontage samt packning.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av montering eller liknande arbete inom industri eller verkstad. Du är intresserad av teknik, kanske har du ett intresse av fordon/bilar eller annan teknisk erfarenhet. Kan du svetsa så är det meriterande men inget krav. Montage sker utefter ritningar så du bör vara van att läsa montageritningar. Som person är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/ Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar dig på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. 

Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.entrax.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se