Hoppa till innehåll
Midama ekonomi AB logotyp

Redovisningsekonom

Ansök nu

Trivs du i en kundnära roll, vill du arbeta för ett företag med en trivsam och familjär anda? Just nu söker Midama Ekonomi en Redovisningskonsult som vill vara med och stärka upp teamet!


Om tjänsten

Som redovisningskonsult har du varierande arbetsuppgifter inom redovisning och ekonomisk rådgivning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av löpande redovisning, skattedeklarationer, årsbokslut, inkomstdeklarationer, rådgivning. Du erbjuds en spännande roll där du får mycket bred erfarenhet av olika arbetsuppgifter, inriktningar och branscher. I rollen får du arbeta kundnära och agerar ofta rådgivande för att skapa mervärde för kunden och dess verksamhet.

Du kommer tillhöra kontoret i Ljusdal men med möjligheten att kunna arbeta hemifrån. Tjänsten är förlagd dagtid, med tillsättning omgående/enligt överenskommelse.


Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från redovisningsarbete och att du har en högskoleexamen eller yrkesutbildning inom ekonomi. Du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och kunskap inom årsbokslut och inkomstdeklarationer. Du bör ha god systemvana och ha arbetat i flera olika ekonomisystem. Vidare bör du hantera Officepaketet på en god nivå och vara van att arbeta i en digital miljö. Du behöver kunna tala och skriva svenska flytande och vi ser ytterligare språkkunskaper som meriterande. 

Du arbetar tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du sätter alltid kunden i fokus och är mån om att skapa god kontakt med dem. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med våra kunder och du gör alltid det lilla extra. Du planerar dina uppgifter noggrant och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter, det är viktigt för dig att göra ett bra jobb.   

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värnar starkt om vår gemenskap på Midama Ekonomi, och ser det som självklart att alla medarbetare tar ansvar för att medverka till en hälsosam, kreativ och positiv arbetsmiljö.  


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2023-06-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare