Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Svetsrobotansvarig

Här på ExTe i Ygskorset finns nu en spännande roll för dig som har kunskaper inom svetsning! Vi söker dig som vill jobba inom svetsavdelningen med fokus på att öka driftsäkerheten på svetsmaskinerna, optimera körningar och vara produktionsledarens högra hand i frågor om svets.

ExTe är ett expansivt internationellt företag med framåtanda. Vi är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare för säkra transporter av virke på väg och järnväg och har representation i de flesta stora virkes-transporterande länderna. Vi har en modern maskinpark med svetsrobot-stationer, laserskärmaskiner och en modern pulverlackeringsanläggning. Vi bidrar till bättre lönsamhet, säkerhet och arbetsmiljö för åkare och operatörer över hela världen. ExTes framgångar har genom åren skapat resurser och möjligheter att satsa på utveckling av nya och ännu säkrare system för lastsäkring.

Beskrivning
Du kommer ingå i produktionsteamet med fokus på svetssidan. Rollens ansvarsområden är att off line-programmera svetsrobotarna, se till att underhållet sköts av svetsrobotarna och att reservdelar finns samt att vara drivande i förbättringsarbetet på svetsavdelningen. Dessutom kommer man inneha rollen som svetsansvarig nivå C som är den praktiska delen av svetsansvaret.

Din profil
Vi ser att du är utbildad inom svetsning alternativt har motsvarande kunskaper som vi bedömer som likvärdiga. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom den svetsande industrin. Har du erfarenhet som svetsansvarig är det ett stort plus. Du behärskar svenska bra i tal och skrift och du har bra IT-kunskaper och gärna kunskaper i Monitor affärssystem.

Du har ett stort intresse runt svetsning och teknik och vi söker dig som är nyfiken på våra produkter och svetsmaskiner. Vi vill att du är tekniskt lagd och gillar att hitta lösningar, optimera körningar, jobba med förbättringar och trivs med att samarbeta med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Anställningen avser heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Johansen på magnus.johansen@exte.se

Krav
  • Svetsutbildning eller motsvarande kunskaper
  • Svenska i tal och skrift
  • IT-kunskaper (Office-paketet)
Meriterande
  • Jobbat inom svetsande industri
  • Svetsansvarig roll
  • Monitor affärssystem
  • Ritningsläsning
  • Off line-programmering av svetsrobot
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Vår produktutveckling har skapat normer i många länder för hur trafiksäker lastförankring ska vara konstruerad. Vi väljer systematiskt konstruktions- och produktionslösningar som ger maximal säkerhet i funktionen. Att våga tänka i nya banor och se nya lösningar för våra kunder är en del av själen i ExTe.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare